Kočevje, 1. julij 2022 - Podjetje SiDG  na območju Ptuja, Ormoža in Murske Sobote takoj zaposli štiri gozdarje sekače in dva gozdarja traktorista, za delo na območju Trnovskega gozda in Idrije pa dva gozdarja sekača in enega gozdarja traktorista.

 

Novim sodelavcem nudimo zaposlitev za nedoločen čas, stimulativno plačilo, ki vključuje tudi izplačilo nagrade za poslovno uspešnost in 13. plačo, dodatno pokojninsko zavarovanje, možnost sklenitve kolektivnega nezgodnega zavarovanja za zaposlene in družinske člane ter dodatno kolektivno zdravstveno zavarovanje. Gozdarji bodo delali z najsodobnejšo gozdarsko mehanizacijo. K prijavi SiDG vabi gozdarje sekače in traktoriste, ki imajo vsaj tri mesece delovnih izkušenj in ustrezno poklicno izobrazbo ali pridobljen ustrezen certifikat NPK, so samostojni in motivirani za delo. Za dodatne vprašanja se lahko obrnete tudi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (PE Murska Sobota) in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (PE Tolmin).  

Več informacij na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje in SiDG (https://sidg.si/index.php/o-sidg/zaposleni/zaposlitev)