Kočevje, 19. maja 2021 - Letošnja pomlad nas je s svojim spremenljivim vremenom presenetila domala že z vsemi letnimi časi. V upanju na bolj stabilno in lepo spomladansko vreme vas vabimo, da se napotite v naravo, v gozd in tam posnamete kakšno fotografijo ter jo delite z nami v našem spomladanskem foto natečaju, ki poteka na družbenih omrežjih.

Svoje fotografije spomladanskega gozda objavite s hashtagom #gozdspomladi_sidg2021 na Instagramu ali na Facebook strani Slovenskih državnih gozdov (SiDG) kot komentar pod objavo natečaja. Zmagovalce čakajo lepe praktične nagrade.

 

Zbiranje fotografij s pomladnimi motivi traja do 26. maja 2021 do polnoči. Na SiDG bomo izmed zbranih fotografij naredili ožji izbor desetih fotografij in jih objavili. Zmagala bo tista fotografija, ki bo do 2. junija 2021 do polnoči dobila največ všečkov na naši Facebook strani. Poleg prvonagrajenega bosta nagradi prejela tudi avtorja druge in tretje najbolj všečkane fotografije.

 

Fotografirate lahko gozdno pokrajino, posamezna drevesa, različne gozdne živali ali v gozdu naredite svoj »selfi«. Pomembno je le, da bo na fotografijah pomladni motiv gozda.

 

Pogoji sodelovanja:

  1. V nagradni igri bodo sodelovale vse fotografije, ki jih boste do 26. maja 2021 do polnoči objavili s hashtagom #gozdspomladi_sidg2021 na Instagramu ali na Facebook strani Slovenskih državnih gozdov (SiDG) kot komentar pod objavo natečaja.
  2. Tekmovanje se bo zaključilo 2. junija 2021 ob polnoči.
  3. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate tudi s tem, da vaše fotografije uporabljamo za promocijo tega foto natečaja in drugih foto natečajev, ki jih bomo organizirali v prihodnje.
  4. Izmed fotografij, ki jih boste objavili do 26. maja 2021 do polnoči, bo posebna komisija SiDG izbrala 10 najboljših fotografij. Izbrane fotografije bomo objavili in javnost bo nato z všečkanjem na Facebook strani SiDG odločala o zmagovalcih do 2. junija 2021 do polnoči.
  5. Pri foto natečaju lahko sodeluje kdorkoli, z izjemo tistih zaposlenih SiDG in njihovih ožjih družinskih članov, ki so kakorkoli vključeni v organizacijo foto natečaja.

 

Vabimo vas k sodelovanju!

 

Foto: Marjan Artnak