Kočevje, 16. oktober 2019 – Leto je naokoli in spet vas vabimo k sodelovanju v naši foto nagradni igri, ki poteka na družbenih omrežjih. Vabimo vas, da delite jesenske fotografije gozda s hashtagom #gozdjeseni2019 na Instagramu ali jih neposredno objavite na Facebook strani Slovenskih državnih gozdov (SiDG). Zmagovalci bodo dobili lepe praktične nagrade.

 

Zbiranje fotografij z jesenskimi motivi traja do 5. novembra 2019. Na SiDG bomo 6. novembra naredili ožji izbor desetih fotografij in jih objavili. Zmagala bo tista fotografija, ki bo do 11. novembra do polnoči dobila največ všečkov na naši Facebook strani. Nagradi bosta dobila še avtorja druge in tretje najbolj všečkane fotografije.

Fotografirate lahko naravo, različne živali ali naredite selfi v gozdu, Pomembno je samo, da bo na fotografijah jesenski motiv gozda. Radi ni namreč videli, kako zanimiv je za vaše oči barvit jesenski gozd.

Pogoji sodelovanja:

  1. V nagradni igri bodo sodelovale vse fotografije, ki jih boste na Facebook strani SiDG ali na svojem Instagram profilu s hashtagom #gozdjeseni2019 objavili od 5. novembra 2019 do polnoči.
  2. Za zmagovalce smo pripravili knjigo Drevesne vrste na Slovenskem, avtorja dr. Roberta Brusa, in lepe nagrade iz lesa.
  3. Tekmovanje se bo zaključilo 10. novembra 2019 ob polnoči.
  4. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate tudi s tem, da vaše fotografije uporabljamo za promocijo foto natečaja v letu 2019 in prihodnjih letih.
  5. Izmed fotografij, ki jih boste objavili do 5. novembra 2019, bo posebna komisija SiDG izbrala 10 najboljših fotografij. Izbrane fotografije bomo objavili in javnost bo nato z všečkanjem na Facebook strani SiDG odločala o zmagovalcih do 11. novembra 2019 do polnoči.
  6. Pri foto natečaju lahko sodeluje kdorkoli, z izjemo tistih zaposlenih SiDG in njihovih ožjih družinskih članov, ki so kakorkoli vključeni v organizacijo foto natečaja.

Vabimo vas, da v gozdovih, ki vas obkrožajo, raziskujete lepote, zvoke in vonjave jeseni ter svoje vtise delite z obiskovalci Facebook strani SiDG in Instagrama.

 

Avtor fotografije: Alen Vajdetič