Druga letošnja dražba vrednejše hlodovine

 

Kočevje, 30. november 2023 - Družba Slovenski državni gozdovi, d. o. o, (SiDG) organizira novo neposredno prodajo lesa iglavcev in listavcev, ki je namenjen proizvodnji najkakovostnejšega furnirja, pohištva, glasbil in drugih posebnih proizvodov. Odpiranje ponudb bo 7. decembra 2023, na voljo pa je preko 300 m3 vrednejše hlodovine različnih drevesnih vrst. In sicer lahko kupci izbirajo med hlodovino javorja, hrasta doba, hrasta gradna, rdečega hrasta, črnega oreha, macesna, jesena, jelke, smreke in cipresa.

 

Ogled za kupce bo mogoč od 1. decembra do 7. decembra 2023, vsak dan, tudi med vikendom, med 7.00 in 15.00 uro (razen 7. decembra, ko bo ogled zgolj med 7.00 in 8.00), in sicer na dveh lokacijah:

  • Skladišče Snežnik, Kočevska Reka 1b, 1338 Kočevska Reka
  • Skladišče Limbuš, Limbuško nabrežje 15, 2000 Maribor.

 

Na tej spletni strani bo na voljo razpisna dokumentacija in katalog za kupce v elektronski obliki. Katalog v tiskani obliki bo na voljo na označenem mestu na skladišču GLS.

 

Za vse dodatne informacije nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

 

To je letošnja druga dražba v organizaciji družbe SiDG. Namen licitacije je prodaja tistih sortimentov, ki lahko na trgu dosežejo bistveno višje cene, kot so na cenikih SiDG.

 

Razpisna dokumentacija za drugo javno dražbo vrednejšega lesa: